top of page

Ведучі занять

Алеся Бивалькевич 
нутриціолог, керівник проекту Просто Здоров.BY  та інтерактивного проекту “Мамина Годинка”, консультант з раціонального харчування, член міжнародної асоціації ICTA, блогер, автор багатьох публікацій та книг "Секреты детского питания" і "Блокнот-кулинарничек", автор тренінгового курсу "Эффективный родитель". 

 

Юлія Дем'яненко
Сертифікований інструктор йоги з медицинською освітою, практичний психолог, йога-терапевт, арт-терапевт, психосоматолог, автор тренінгів та курсів з тем психосоматики, сімейної психології, арт-терапії, йога-терапії. 

 

Про Школу

 

Школа свідомих батьків - це перший проект в Ірпені, створений спеціально для мам і тат. І Вам точно потрібно бути на Школі, якщо Ви:

 

  • хочете краще розуміти свою дитину, і щоб вона краще розуміла Вас;

  • впевнені, що у Ваших з малюком стосунках може бути більше поваги та любові;

  • мрієте навчитися домовлятися з дітьми без крику та покарань;

  • хочете більше встигати та менше втомлюватися;

  • вважаєте, що ще не все знаєте про те, як зберегти здоров'я дитини;

  • маєте питання щодо виховання малечі;

  • будете раді новим цікавим знайомствам. 

 

Якщо це про Вас - реєструйтеся та обов'язково приходьте!

Дякуємо за реєстрацію. Чекайте на новини!

Анна Миклащук

Засновник проекту для жінок і мам MUDRA, ведуча семінарів з тем здорового батьківства та взаємодії з дітьми, член Асоціації свідомого батьківства.
 

Актуальні теми

Цікаві ведучі

Дружня атмосфера

ЧАПИ (ЧАсті ПИтання)



Де будуть проходити заняття?

Місце проведення: м. Ірпінь. Локації будуть різні - слідкуйте за новинами. Ми шукаємо зручні та затишні приміщення!

 

Скільки коштує участь у заняттях?

Вартість занять на першому циклі Школи становила всього 20 гривень з людини і 30 - з родини (мама і тато), тому кожен, хто потребує знань, мав щасливу нагоду їх отримати. Надалі вартість формуватиметься, виходячи з поточних потреб і обставин, але ми робимо все, щоб вам було якомога комфортніше.  

 

Коли відбуватиметься проект?

Тривалість проекту на даний момент - постійна. Після першого циклу Школи, що завершився 1 листопада, ми повертаємося до занять і сподіваємося, що заняття проходитимуть регулярно принаймні протягом півроку. 

 

Як я можу познайомитися з проектом?

Презентація проекту вже відбулася, але є сторінки в соцмережах  і можливість задати всі питання по телефону.

 

Чи можу я приходити з дітьми?

З дітьми приходити можна, якщо Ви про це повідомили організаторів і Вам відповіли "так" (це залежить від приміщення та наявності няні для малечі). У цьому випадку захопіть з собою ще 10 грн. для оплати роботи няні. А також слідкуйте за анонсами - будуть заняття, на які діток брати небажано, тому що тема вимагає значної зосередження та розслаблення.

 

Чи можу я взяти з собою чоловіка/маму/подругу/?

Татусі, бабусі, дідусі та інші мами тільки вітаються, однак їх теж необхідно зареєструвати, що легко робиться на будь-якій сторінці сайту в спеціальній формі. А також слідкуйте за анонсами - у нас будуть заняття виключно для жінок.

 

А окрім того, на  учасників проекту чекають подарунки, розіграші, сюрпризи від нас і наших партнерів!

 

Ірина Товкач

Старший викладач кафедри методики і технологій дошкільної освіти в Київському університеті ім. Бориса Грінченка. Є науковим кореспондентом лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка. Є членом авторського колективу Програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина». 

Наталія Костинська

Професор, доктор медицинських наук, академік міжнародної академії інтегративної антропології, член європейського комітету з гомеопатії, член асоціації гомеопатів України, ведуча семінарів і тренінгів у сфері здоров'я, засновник Школи здоров'я професора Костинської.

Дякуємо за реєстрацію. Чекайте на новини!

Anchor 2
Олена Бернацька
Перинатальный психолог, сімейний психотерапевт, арт-терапевт, ведуча батьківських і жіночих груп, учасниця конференцій, спікер Фестивалю свідомого батьківства (2010-2013 рр.) та багатьох інших фестивалів, автор численних статей у журналах, заступник голови секції арт-терапії київського осередку Українського союзу психотерапевтів, ведуча арт-терапевтичного клубу "Дочки-матери". 
Тетяна Богомол 
Педагог раннього развитку, інструктор з раннього плавання. Займається з різними віковими категоріями дітей - від 0 до 5 років. Розробляє авторські заняття для дітей, спираючись на еволюційну методику розвитку людини, яку детально вивчає декілька років. 
Мама чарівної донечки.
Світлана Шилова
Ірина Сунгуровська
Ольга Дорошенко
Засновник АРТ-студії розвитку «Гармонійна сім`я» та Жіночого клуба; системно-сімейний арт-терапевт, дитячий психолог, педагог раннього розвитку; автор та ведуча семінарів та тренінгів з тем: відносини батьків і дітей, внутрішньородові та сімейні відносини, розкриття жіночності, пошуки свого призначення, особистий розвиток та інш.; турботлива мама та жінка-муза.
Олександра Шурупа-Александренко
педагог за освітою, перенатальній консультант, ведуча семінарів з свідомого батківства, засновник простору для жінок "MUDRA", мама трьох чудових малюків.
Андрій Середа

Незалежний фінансовий консультант, з фінансового планування та консервативних фінансових інвестицій.

Професійний  досвід  в  сфері економіки  та  фінансів  більше  10  років. Працював  в  провідних компаніях  України.

Головний принцип при роботі:

«Або Ви будете управляти своїми грошима, або вони управлятимуть 

Вами»

Дякуємо за реєстрацію. Чекайте на новини!

bottom of page