top of page
15 жовтня, середа
Виховання без покарання

 

Ніхто не хоче сварити дитину. Але як інакше показати їй межі, організувати побут, підтримувати порядок? 

Ми з'ясуємо, як "працює" покарання, чим його можна ефективно замінити, як поводитися в різних ситуаціях, отримуючи результат і зберігаючи гарні стосунки з малям.

4 жовтня, субота
Спілкування з дітьми від року до трьох: як розуміти й чути один одного?

 

У перші 3 роки діти навчаються тому, що будуть використовувати протягом всього життя: довірі до світу, проявам любові до близьких, впевненості, щирості... Якщо батьки зуміють налагодити спілкування та порозумітися з дитиною, далі буде набагато легше - і батькам, і дитині.

26 жовтня, неділя
Вікові кризи від народження і до підліткового віку

 

 

Програма

12 жовтня, неділя
Виховання хлопчика і дівчинки
 

Хлопчик і дівчинка - два різні світи. Але чи настільки різні? "Чоловіки не плачуть", а "дівчата не б'ються" - до чого призводять такі шаблони? Як допомогти дівчинці усвідомити свою жіночність, а хлопчику - стати мужнім чоловіком, при цьому залишаючись щасливими, самодостатніми людьми без комплексів, пов'язаних зі статтю? 

Щоб записатися до Школи та слідкувати за змінами, заповніть цю форму.

Чекаємо на Вас!

Блок 1

Спілкуємося з дитиною однією мовою

18 жовтня, субота
Дитина, що не хворіє. Чи можливо це?

 

Кожна дитина народжується з певним багажем здоров'я. Як не загубити його в перші роки, а то й місяці життя малюка? Як зміцнювати імунітет: що робити і чого точно не робити? Які основні закони збереження здоров'я, що слід взяти за правило?

11 жовтня, субота
Ми - те, що ми їмо. Здорове харчування дитини

 

Здорове харчування - це не так складно, як здається. Які продукти дійсно необхідні діткам? Як сформувати здоровий раціон? Чи важливий режим у харчуванні? Як зробити меню більш різноманітним? Що краще їсти в кожну пору року?

19 жовтня, неділя
Лікування без ліків. Психосоматика дитячих захворювань

 

Дуже часто наші фізичні хвороби - відображення емоційного стану, не вирішених психологічних питань, не "прожитих" емоцій. І перш, ніж давати малюку пігулки, слід проаналізувати та подумати: що відбувалося напередодні? Як змінювався настрій дитини? А що відчували Ви? Це не так важко, як здається, але вкрай важливо. На семінарі - основи психосоматики, прост і алгоритми та живі приклади.

Блок 2

Здоров'я дитини: як зберегти та примножити?

Блок 3

Батьки - найкращі вчителі

25 жовтня, субота, 11:00
Гра як інструмент розвитку дитини

 

Чи цікаво Вам грати з малюком? А як зробити так, щоб це було не лише цікаво, а й корисно? Щоб дитина під час гри пізнавала світ, щоб гра сприяла зміцненню контакту між нею та батьками, розвивала уяву й логіку, не перетворюючись на нудний урок і нотації?

Кожна мама, кожен тато здатен стати майстром гри!

29 жовтня, середа, 19:00
Дитина, що любить вчитися. Як цього досягти?

 

Кожна дитина від природи найбільше любить пізнавати та вчитися, у перші роки життя в цьому полягає її основне завдання. Чому ж так більшість дітей уникають систематичного навчання, уроків, виконання завдань? Чому більшість батьків часом помічають за дитиною лінощі? Але чи лінощі це насправді? То ж як зберегти природню любов малюків до навчання?

Блок 4

Щаслива мама - щаслива дитина

Тайм-менеджмент для мами
 

Одна з найбільших проблем молодої мами - як усе встигати і при цьому не відчувати себе "вичавленим лимоном"? На семінарі - секрети "відносин" із часом, вміння обирати головне і не забувати про другорядне, практичні поради щодо хатніх справ, прості та дієві правила для щасливої матусі.

Материнство і самореалізація. Чи можливо суміщати?

 

Більшість молодих мам стикається зі складною дилемою: як бути гарною мамою для малюка і при цьому залишатися щасливою жінкою, успішним професіоналом? Як реалізувати себе в суспільстві? На семінарі поговоримо про найважливіше: про щастя, любов до рідних, бажання та можливості молодої мами.

Нова програма на стадії формування. Чекайте на новини:)

Дякуємо за реєстрацію. Чекайте на новини!

22 жовтня, середа, 19:00
Як забезпечити дитині надійний старт в життя?
 

Про якісну освіту своєї дитини задумуються всі свідомі батьки. І головне, щоб були гроші в необхідній кількості і в потрібний момент. Як обрати надійну фінансову установу, щоб зібрати необхідні кошти на навчання дитини у ВУЗі? Як складний відсоток може зменшити вартість навчання в три рази? Як захистити гроші від інфляції та мінімізувати фінансові ризики?

bottom of page